20140916_2047_klein

Allereerst welkom op de website van BelleTibbe Fotografie.


In 2009 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflex camera (DSLR), een Canon EOS 450D, inclusief de kitlenzen 18-55 en 55-250. Hiermee is een liefde geboren! Toentertijd vond ik het fotograferen van concerten echt geweldig (nog steeds!) en daarnaast fotografeerde ik af en toe eens een paard van een stalgenootje, mijn hond of kat en mijn neefjes en nichtje. Echter, de liefde voor fotografie van paarden groeide.


Ik kon een goede tweedehands lens (Sigma 24-70 f/2.8) overnemen en dat werd mijn meest gebruikte lens. Ondertussen bleef ik bijleren en groeide mijn verzameling apparatuur. Zo kwam er een reportageflitser bij en later ook een nieuwe lens, de “portretlens” Canon 50mm f/1.4.


In november 2012 heb ik besloten om mijn fotografienaam vast te leggen bij de Kamer van Koophandel en zo ben ik een “bedrijf” geworden. De officiële startdatum van BelleTibbe Fotografie is 10-10-2012, precies een jaar na het overlijden van mijn geliefde hond Kimmie. Een ode aan haar. De naam “BelleTibbe” is eigenlijk heel simpel uit te leggen. Het is een samenvoeging van namen van mijn katten Belle en Tibbe. 


Ondertussen heb ik ook het eerste jaar van de fotografieopleiding van Statief.nl gevolgd. Bijzonder interessant en zo ontzettend veel geleerd!


Inmiddels is er een camera bij (Canon EOS 7D), weer een nieuwe lens (Canon70-200 f/2.8 USM) en heb ik een complete studio in huis waar ik met liefde en veel plezier mensen en honden fotografeer.


Begin 2015 bedacht ik mij dat het misschien een idee zou zijn om studiofotografie en paardenfotografie te combineren. Ik heb dit getest op mijn eigen stal en heb een hele dag 12 paarden staan fotograferen in mijn mobiel opgebouwde studio in een mooie ruimte op stal. Ik heb mijn roeping gevonden, want ik vond het geweldig om te doen en het resultaat mag er ook zijn! Hieronder ziet u een klein aantal voorbeelden. Ik zal dit blijven doen en blijven leren en groeien hierin. Inmiddels kunt u mij voor uzelf of een dag-sessie bij u op stal inhuren. Voor meer informatie hierover kunt u te allen tijde contact met mij opnemen en kunnen wij wellicht een afspraak maken voor mooie foto's van uw paard!

Met vriendelijke groet,

Marina Verleun

BelleTibbe Fotografie


NB Alle foto's op deze site vallen onder het auteursrecht van de fotograaf en mogen niet vermeerderd, afgedrukt of gekopieerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de fotograaf.